+30 6932477215
 • Ελληνικά
 • English
 • Français
 • forever

  Πλούσια, βελούδινη κρέμα νυκτός που χρησιμοποιείται για να αναπληρώσει την επιδερμίδα και να τη διατηρήσει ενυδατωμένη!

  Χρησιμοποιείται τη νύχτα, όταν ο οργανισμός ξεκουράζεται, ώστε να προετοιμάσει το δέρμα για την αναδόμησή του. Εφαρμόζοντας την Επανορθωτική Κρέμα Νύκτας η επιδερμίδα σας θα δείχνει πιο νεανική, απαλή και σφιχτή.

  57g

  Η Recovering Night Creme, επανορθωτική κρέμα νυκτός, είναι ένα βασικό προϊόν της Συλλογής Aloe Fleur de Jouvence®. Περιέχει πολυσακχαρίδια και άλλα ενυδατικά στοιχεία για την επιδερμίδα, που δημιουργούν μια προστατευτική μεμβράνη ενάντια στην απώλεια υγρασίας. Τα φυσικά λιπίδια για τη σημαντική ισορροπία λίπους/ νερού προσφέρονται μέσω των γενετικών γλυκεριδίων, του πυρηνέλαιου βερίκοκου και του ελαίου Jojoba. Το Διαλυτό Κολλαγόνο και η Υδρολυμένη Ελαστίνη είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της καλής δομής της επιδερμίδας, τη μείωση των γραμμών και των ρυτίδων. Έτσι βοηθούν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρατος. Περιλαμβάνονται ακόμα και ειδικά ενισχυτικά στοιχεία για το δέρμα, που προέρχονται από τα φυτικά εκχυλίσματά μας και τα προϊόντα μέλισσας.

  Τα ενυδατικά στοιχεία στην Επανορθωτική Κρέμα Νύκτας δίνουν ζωντάνια στην επιδερμίδα σας. Χρησιμοποιείται τη νύχτα, όταν ο οργανισμός ξεκουράζεται, ώστε να προετοιμάσει το δέρμα για την αναδόμησή του. Εφαρμόζοντας την Επανορθωτική Κρέμα Νύκτας η επιδερμίδα σας θα δείχνει πιο νεανική, απαλή και σφιχτή. Είναι μια ανώτερη, βελούδινη κρέμα που αναδομεί απόλυτα, ακόμα και τις πιο λεπτές γραμμές, διατηρώντας το δέρμα απαλό. Συμβάλλει ιδιαίτερα στη διατήρηση της ελαστικότητας και της υγρασίας.

  • Βελούδινη, πλούσια Κρέμα Νύκτας

  • Περιέχει βιταμίνες Α, C, & Ε συν Προβιταμίνη Β5

  • Λιπίδια που έχουν προστεθεί, προστατεύουν και συμβάλλουν στην ανανέωση του δέρματος ενώ κοιμόμαστε

  Χρησιμοποιήστε τα άκρα των δακτύλων σας για να την απλώσετε σε ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό, έως ότου να σχηματιστεί ένα λεπτό συνεχές στρώμα.