+30 6932477215
 • Ελληνικά
 • English
 • Français
 • forever

  Το Rehydrating Toner χωρίς οινόπνευμα, βοηθά στην τόνωση, τη ρύθμιση, την ενυδάτωση και την εξισορρόπηση της επιδερμίδας χωρίς να χάνει καθόλου την υγρασία της!

  Αυτή η φόρμουλα που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα περιέχει αλόη βέρα, αμεμιλίδα και καλλαγόνο για να απομακρύνει τα κατάλοιπα από τον καθαρισμό και τη λιπαρότητα.

  118 ml

  H Rehydrating Toner, υδατική και τονωτική λοσιόν, είναι μια σύνθεση χωρίς οινόπνευμα, που δεν ξηραίνει το δέρμα και περιέχει Αλόη Βέρα και Αμαμηλίδα, σε συνδυασμό με ειδικά ενυδατικά στοιχεία και φυτικά εκχυλίσματα για τόνωση. Περιέχει επίσης Kολλαγόνο και Αλλαντοΐνη, για την ανάπλαση των κυττάρων.

  Το Rehydrating Toner προσφέρει μια ήπια προετοιμασία και χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει και τα τελευταία ίχνη από το προϊόν καθαρισμού, το μακιγιάζ, τα υπολείμματα και τα αδρανή, νεκρά κύτταρα της επιφάνειας, προσφέροντας ένα σωστό δεύτερο καθαρισμό και τόνωση, ώστε να μειωθεί το μέγεθος των πόρων. Αφαιρεί το λίπος και τη σκόνη που έχουν παραμείνει, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το δέρμα και το αφήνει με μια αίσθηση καθαριότητας και απαλότητας, σε απόλυτη ισορροπία. Eνισχύει την εκ νέου ενυδάτωση, ενώ καθαρίζει το δέρμα με ήπιο τρόπο.

  • Φόρμουλα χωρίς οινόπνευμα

  Βρέξτε ένα βαμβάκι με Rehydrating Toner και κάνετε ήπιες κινήσεις προς τα πάνω και προς τα έξω, προσέχοντας ιδιαίτερα να απο φύγετε την επαφή με τα μάτια. Συνεχίστε έως ότου το βαμβάκι βγει καθαρό, χωρίς χρώματα. Τώρα θα αισθάνεσθε την επιδερμίδα σας καθαρή,κατάλληλα προετοιμασμένη, με σφιχτούς πόρους και πιο λεία εμφάνιση.