+30 6932477215
 • Ελληνικά
 • English
 • Français
 • forever

  Η Forever Absorbent-C® της Forever συνδυάζεται με πίτουρο βρώμης, μια ιδιαίτερα διαλυτή φυτική ίνα, για σταδιακή απορρόφηση

  Η βιταμίνη C συνεισφέρει στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου, στη λάμψη της επιδερμίδας και στη μείωση της πνευματικής και σωματικής κόπωσης την καθιστούν απαραίτητη στην καθημερινή διατροφή.

  100 ταμπλέτες

  To Absorbent – C βοηθά στη διατήρηση υγιών συνδετικών ιστών, επιδερμίδας, αρθρώσεων και αναπνευστικών λειτουργιών.

  H βιταμίνη C είναι γνωστή για τα οφέλη της στον οργανισμό, στην επιδερμίδα και στους συνδετικούς ιστούς. Ενισχύστε τη λειτουργία του οργανισμού σας με της Absorbent-C συνδυασμένη με παπάγια, μέλι και πίτουρο βρώμης. Το πίτουρο βρώμης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.  
  Για τη διασφάλιση της τέλειας απορρόφησης των 60mg της βιταμίνης C, που περιέχει κάθε δισκίο, τη συνδυάσαμε με 500mg πίτουρου βρώμης, μιας πολύ διαλυτής φυτικής ίνας. Το Absorbent-C με πίτουρο βρώμης αποτελεί ένα ξεχωριστό διατροφικό συμπλήρωμα. Συνδυάζει δυο ζωτικά συστατικά σε ένα εύχρηστο προϊόν.Η σύνθεση του συνδυαστικού αυτού συμπληρώματος, αποτέλεσμα μιας μοναδικής μεθόδου, αποτελεί ένα δραστικό σύστημα πρόσληψης που παρέχει στον οργανισμό τη δυνατότητα να απορροφήσει και τα 60 mg της βιταμίνης C από κάθε δισκίο. Η καθημερινή πρόσληψη Absorbent-C συνιστάται για την καλή υγεία.

  • Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και αποτελεί μέρος του αμυντικού συστήματος του οργανισμού ενάντια στις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών.

  • Αποτελεί ευεργετικό συμπλήρωμα για την επιδερμίδα, καθώς συμβάλλει στο σχηματισμό ενδοκυτταρικού Κολλαγόνου.

  • Είναι σημαντική για τη διατήρηση υγιούς συνδετικού ιστού.

  Λαμβάνετε ένα δισκίο δύο φορές ημερησίως ως διατροφικό συμπλήρωμα