+30 6932477215
 • Ελληνικά
 • English
 • Français
 • forever

  Το Forever Daily™ συνδυάζει ένα τέλεια ισορροπημένο μείγμα από 55 θρεπτικά συστατικά για να υποστηρίξει τη βέλτιστη υγεία και τη ζωτικότητα καθημερινά.

  Ένα συμπλήρωμα διατροφής σχεδιασμένο για να προσφέρει το 100% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δοσολογίας των απαραίτητων βιταμινών και βιο-διαθέσιμων μεταλλικών στοιχείων και θρεπτικών συστατικών.

  60 ταμπλέτες

  Το Forever Daily™ είναι ένα επαναστατικό σύστημα μεταφοράς θρεπτικών συστατικών, σχεδιασμένο σε συνδυασμό με τo πατενταρισμένο σύμπλεγμα ολιγοσακχαριτών Αλόης της ForeverLiving Products. Το Forever Daily™, με σύμπλεγμα AOS, σας προσφέρει ένα τέλεια ισορροπημένο μείγμα 55 θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων βιταμινών και των μεταλλικών στοιχείων, παρέχοντας πιο αποτελεσματική απορρόφηση , ενώ στην περίπτωση των μεταλλικών στοιχείων, εστιάζοντας σε συγκεκριμένα συστήματα του οργανισμού.

  Επιπρόσθετα, το περιεκτικό διατροφικό πρόγραμμα του Forever Daily™, προσφέρει τη βέλτιστη ποσότητα από τα σημαντικά φυσικά φυτοθρεπτικά συστατικά, τα βιοφλαβονοειδή, τα σημαντικά αντιοξειδωτικά μοριακής τεχνολογίας, καθώς και ένα αποκλειστικό μείγμα φρούτων και λαχανικών, ώστε να διασφαλιστεί ότι ο οργανισμός σας θα λάβει όλα τα ουσιώδη και υπο-ουσιώδη μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη βέλτιστη υγεία του οργανισμού σας.

  Αυτή η μοναδική φόρμουλα είναι σχεδιασμένη για να θρέψει και να προστατέψει τον οργανισμό σας, καλύπτοντας τα θρεπτικά κενά στην καθημερινή σας διατροφή και παρέχοντας τη βέλτιστη υγεία και ζωτικότητα.

  • Μείγμα 55 θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων
  • Θρέφει και προστατεύει τον οργανισμό

  Λαμβάνετε 2 δισκία ημερησίως, ως διατροφικό συμπλήρωμα