+30 6932477215
 • Ελληνικά
 • English
 • Français
 • forever

  Κρέμα λεύκανσης με 100% σταθεροποιημένη αλόη βέρα και φυσικά αποστάγματα από βότανα όπως το αγριοκέρασο…

  Μια ειδική φόρμουλα με λευκαντικές ιδιότητες, ειδικά σχεδιασμένη για να δώσει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα σας και να ελαττώσει την εμφάνιση μαύρων κηλίδων και λεκέδων.

  28,3g

  Η Forever Epiblanc Κρέμα Λεύκανσης είναι μια ειδική φόρμουλα σχεδιασμένη για να δώσει φωτεινότητα και ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη μείωση της εμφά νισης των μαύρων κηλίδων. Η 100% Σταθερο ποιημένη Αλόη Βέρα αποτελεί μια εξαιρετική βάση για τα
  φυσικά αποστάγματα από βότα να, όπως το Arbutin, δηλαδή αγριο κέρασο, το Rumex Occidentalis και τη Φυσική Βιταμίνη Ε, ώστε να δώσουν ένα άριστο προϊόν.

  Το Forever Epiblanc είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό, όταν απλώνεται απευθείας σε λεκέδες ή κηλίδες του δέρματος. Χρησιμοποιήστε την κρέμα σε συνδυασμό με την αντηλιακή της Forever, Aloe Sunscreen – είναι ό,τι καλύτερο συστήνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας

  Εφαρμόζετε πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα, όπου επιθυμείτε να πετύχετε τη λεύκανση και ενυδάτωση. Για τις πρωινές ώρες συνιστάται ο συνδυασμός με την Αντηλιακή Κρέμα Αλόης της Forever.