+30 6932477215
 • Ελληνικά
 • English
 • Français
 • forever

  Το Forever ImmuBlend™ υποστηρίζει την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος

  Το Forever ImmuBlend™ είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και D και ψευδάργυρο, που συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος υποστηρίζοντάς το από την πρώτη έως την τελευταία γραμμή άμυνάς του.

  60 ταμπλέτες

  Η σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος έχει ζωτική σημασία για την επιβράδυνση της βιολογικής γήρανσης αλλά και για την προστασία από παθογόνους οργανισμούς και μικρόβια, τη διατήρηση της ενέργειάς μας και την καλή λειτουργία όλου του οργανισμού.

  Το Forever ImmuΒlend σχεδιάσθηκε για να υποστηρίξει όλες τις πτυχές του ανοσοποιητικού συστήματος από την πρώτη μέχρι και την τελευταία γραμμή άμυνάς του. Το κάθε συστατικό του έχει προσεκτικά επιλεχθεί για το σημαντικό ρόλο του στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.

   

  Τι κάνει το Forever Immublend τόσο αποτελεσματικό;

  Φρουκτοολιγοσακχαρίτες – προωθούν υγιή επίπεδα προβιοτικών βακτηρίων στο πεπτικό σύστημα.
  Λακτοφερίνη – υποστηρίζει την παραγωγή των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθά στη διατήρηση άριστων επιπέδων ευεργετικών βακτηρίων στο έντερο.
  Μανιτάρια Maitake & Shiitake – υποστηρίζουν την παραγωγή των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος και την καρδιαγγειακή λειτουργία.
  Βιταμίνη D – δυναμώνει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος.
  Βιταμίνη C – καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.
  Ψευδάργυρος – καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και υποστηρίζει την αναπαραγωγή των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος.

   

  Φυσικά βότανα συνδυάζονται με θεμελιώδη θρεπτικά συστατικά για να σας προσφέρουν ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα και να σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στην καθημερινότητά σας με δύναμη και ενέργεια.

  1. Υποστηρίζει όλες τις πλευρές της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.
  2. Παρέχει μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών για να υποστηρίξει τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος.
  3. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

  Λάβετε 2 δισκία καθημερινά ως συμπλήρωμα διατροφής