+30 6932477215
 • Ελληνικά
 • English
 • Français
 • forever

  Ένας νέος τρόπος για να δοκιμάσετε την αλόη!

  Η νέα σειρά Infinite by Forever™ συνδυάζει την προηγμένη επιστήμη της κοσμητολογίας με την αλόη, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και τα οφέλη της.

  1 set

  Μπορεί να νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για την Αλόη – αλλά δεν την έχετε δει ποτέ να λειτουργεί έτσι! Η σειρά της infinite by Forever™ στοχεύει στην αντιγήρανση από μέσα προς τα έξω και από έξω προς τα μέσα με αυτή την επαναστατική σύνθεση σχεδιασμένη για να ενυδατώνει το δέρμα, να μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και να ενισχύει τα επίπεδα του υγιούς κολλαγόνου για να δείχνετε και να νιώθετε καλύτερα.

  Όταν δημιουργήσαμε τη σειρά infinite by Forever οι ειδικοί ανακάλυψαν πεπτίδια, φυσικά μεταλλικά στοιχεία, βότανα, φυτά της ερήμου και με την προηγμένη επιστήμη της κοσμητολογίας συμπλήρωσαν ιδανικά την αλόη αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και τα οφέλη της.

  Αυτές οι συνθέσεις έχουν σχεδιαστεί η μια μετά την άλλη για να σας παρέχουν μια ισχυρή περιποίηση δέρματος. Βοηθούν στη μείωση της όψης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, βελτιώνουν την ομαλότητα του δέρματος, υποστηρίζουν την ομορφιά από μέσα προς τα έξω χαρίζοντας ένα λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα που θα σας κάνει να δείχνετε και να νιώθετε νεότεροι.