+30 6932477215
 • Ελληνικά
 • English
 • Français
 • forever

  Ενυδατώνει και προστατέυει

  Η protecting day lotion συνδυάζει φυσικά αντηλιακά φίλτρα με αλλαντοϊνη, γνωστή για τις καταπραϋντικές ιδιότητές που βοηθούν στην απαλότητα του δέρματος.

  • Θωρακίζει από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες UV με τα φυσικά αντηλιακά φίλτρα με αλλαντοϊνη
  • Ισχυρά βότανα προσδίδουν ενυδάτωση και προστασία
  • Προστατεύει από τις κηλίδες που προκαλούνται από την γήρανση και τον ήλιο

  Ξεκινήστε την ημέρα σας οπλίζοντας το πρόσωπό σας από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες και τις επιβλαβείς ακτίνες UV. Θρέψτε το δέρμα σας με την protecting day lotion που περιέχει ευρύ αντηλιακό φάσμα με φυσικά αντηλιακά φίλτρα με αλλαντοϊνη και SPF 20. Περιέχει Αλόη, εκχύλισμα μανιταριών και πάνω από 20 συστατικά για την περιποίηση του δέρματος, η protecting day lotion παρέχει στο δέρμα σας απίστευτη ενυδατική δύναμη!

  Αυτή η λοσιόν είναι γεμάτη με εκχυλίσματα φρούτων και βότανα. Το φυτό Crambe, που φύεται στην περιοχή της Μεσογείου, περιέχει έλαια σε ασυνήθιστα υψηλή ποσότητα λιπαρών οξέων τα οποία βελτιώνουν τον τόνο και την υφή του δέρματος ενώ απορροφάται εύκολα. Προσθέσαμε επίσης εκχύλισμα από καρπούζι που περιέχει υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών για να ενισχύσουμε την καταπολέμηση των οξειδωτικών διεργασιών.

  Όταν το αντηλιακό εφαρμόζεται μόνο του, μπορεί να ευαισθητοποιησεί το ήδη εύθραυστο δέρμα. Η protecting day lotion συνδυάζει φυσικά αντηλιακά φίλτρα με αλλαντοϊνη, διοξείδιο του τιτανίου και οξείδιο του ψευδαργύρου, σε ένα μοναδικό σύστημα διάλυσης που βοηθά να αναμειχθεί καλά και να συνδυαστεί με την αλλαντοΐνη, η οποία είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές ιδιότητές που βοηθούν στην απαλότητα του δέρματος.

  Τέλος, το φυτό Anastatica Hierochuntica, ή το πραγματικό ρόδο της Ιεριχούς, έχει την εκπληκτική ικανότητα να επιβιώνει σε μακρές περιόδους άνυδρο, σε ξηρά κλίματα και στη συνέχεια μέσα σε λίγες ώρες, να ανασταίνεται μόνο του και μάλιστα ενυδατωμένο. Πήραμε αυτό το στοιχείο για να ολοκληρώσουμε την σύνθεση, κάνοντάς την την απόλυτη λοσιόν ημέρας.

  Περιβάλλεται το δέρμα σας με ένα προστατευτικό πέπλο υγρασίας και μια ασπίδα για τις επιβλαβείς ακτίνες UV με την protecting day lotion

  ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ
  Διοξείδιο τιτανίου 2.6%, οξείδιο ψευδαργύρου 4.4%

  OΔΗΓΙΕΣ
  Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε καθαρό δέρμα πριν την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώστε με πρόσθετη ποσότητα όταν χρειάζεται για καθημερινή προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
  Μόνο για εξωτερική χρήση. Να μην χρησιμοποιείται εάν η συσκευασία είναι χτυπημένη ή σπασμένη. Να μην χρησιμοποιείται στην περιοχή των ματιών. Ξεπλύνετε με νερό για να την αφαιρέσετε. Αν προκύψει ερεθισμός, σταματήστε την χρήση και ενημερώστε τον γιατρό σας. Κρατήστε το μακριά από παιδιά.