+30 6932477215
 • Ελληνικά
 • English
 • Français
 • forever

  Βελούδινη κρέμα για το πρόσωπο που προσφέρει ενυδάτωση ακόμα και στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας!

  Πλούσια σε αλόη βέρα και αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα από φλοιό πεύκου ενισχύει το κολλαγόνο της επιδερμίδας.

  71g

  H νέα Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream με εκχυλίσματα από φλοιό πεύκης είναι η νεότερη προσθήκη μας στην εξέχουσα σειρά μας Sonya Skin Care. Αυτή η κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης θα σβήσει τη δίψα της επιδερμίδας σας για ενυδάτωση όπως ποτέ άλλοτε!

  Τα εκχυλίσματα από το φλοιό της πεύκης περιέχουν φυσικά συστατικά που ονομάζονται OPCs (Ολιγομερής Προανθοκυανιδίνη) τα οποία έχουν μερικές από τις πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βρέθηκαν ποτέ στη φύση. Αυτό έχει σαν απο τέ λεσμα, τα εκχυλίσματα από το φλοιό
  της πεύκης να καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και έτσι να διατηρούν και να ενισχύουν το κολλαγόνο του δέρματος, το οποίο αποτελεί την πρωτεΐνη με τη μεγαλύτερη αφθο νία στο ανθρώπινο σώμα

  ΟΔΗΓΙΕΣ:
  Για έντονη, βαθιά ενυδάτωση το βράδυ, χρησιμοποιήστε την μετά το Aloe Nourishing Serum. Αφαιρέστε το πλαστικό κουταλάκι και το δίσκο κάτω από το καπάκι του βάζου. Χρησιμοποιώντας το πλαστικό κουταλάκι, βάλτε μερικές κουταλιές κρέμα στο δίσκο του βάζου.
  Με τα δάχτυλά σας απλώστε την κρέμα από το δίσκο στο πρόσωπο και στο λαιμό και στη συνέχεια κάντε μασάζ στο δέρμα.Ξεπλύνετε καλά το κουταλάκι και το δίσκο με καυτό νερό, μετά από κάθε χρήση και στεγνώστε με μια καθαρή πετσέτα, προτού το τοποθετήσετε πάλι κάτω από το καπάκι του βάζου για μελλοντική χρήση.